klik hier om deze pagina te vernieuwen!

vrijdag 24 december 2004


. Prettige Kerstdagen (geplaatst 20u03)
door Servais


Afgelopen woensdag was de Kerstprijs in het Veldodrome in Amsterdam. Het was een mooi wielergebeuren, waar 25 Nederlandse profrenners aan meededen. De opbrengst van deze avond was voor de Vakbond voor Beroepswielrenners (VVBW).
Op deze avond werd tevens bekend gemaakt dat het bestuur van de VVBW is gewijzigd. Voorheen waren het vooral oud renners die in het bestuur zaten, maar vanaf 1 januari bestaat het bestuur uit 5 actieve renners en John van den Akker. De renners zijn Erik Dekker, Max van Heeswijk, Aart Vierhouten, Thomas Dekker en ikzelf. De VVBW kan eventuele problemen aankaarten bij de Internationale rennersvakbond en zij hebben overleg met de UCI. Je moet vooral denken aan zaken als gevaarlijke parcoursen, slechte routebeschrijvingen etc. Zeker de wedstrijden van de Pro Tour moeten aan heel wat eisen voldoen.
De wedstrijd in Amsterdam werd gewonnen door Matte Pronk, voor Robert Slippens. Ik was 3e. 1 van de dingen die wij ook zouden kunnen doen, is om ervoor te zorgen dat dit evenement uitgroeit tot een heel groot evenement, waar veel mensen komen kijken en waar er dus veel geld binnenkomt voor de VVBW.

Verder wil ik jullie allemaal hele prettige Kerstdagen toewensen.
Servais

 

. Derny Kerstprijs (geplaatst 18u38)
door Kim
 

Afgelopen woensdag werd in het Velodrome in Amsterdam de 2e editie van de Derny Kerstprijs gehouden.
Via 2 reeksen plaatsten zich uiteindelijk 9 renners voor de finale. Daarbij waren oa de baanrenners Robert Slippens en Danny Stam, Matthé Pronk, Max van Heeswijk, Michael Boogerd, Erik Dekker en Servais.
De wedstrijd werd gewonnen door Matthé Pronk die het door een supersnelle laatste ronde haalde voor Robert Slippens. Servais werd 3e !


Klik HIER voor een paar foto's gemaakt door Marcel Koch



dinsdag 14 december 2004

. Trainingskamp (geplaatst 22u55)
door Servais


De eerste dagen van het trainingskamp zitten er al weer op. We hebben lekker kunnen trainen, elke dag een uur of 4. Het weer is hier prima. Elke dag een graad of 17.
De eerste foto's zijn gemaakt, maar ik kan ze nog niet op de website plaatsen, aangezien we te maken hebben met nieuwe sponsors. De oude sponsors zullen niet content zijn als er voor 1 januari al foto's verschijnen met de nieuwe namen. De kleding is, buiten de sponsornamen, niet echt veel veranderd. Je kunt het shirt zien op de website van de ploeg, www.quickstep-davitamon.com
Met de conditie gaat het ook goed, elke dag gaat het een stukje beter. De eerste dagen was het wel effe wennen als het bergop gaat, maar op het moment gaat het lekker. Morgen gaan we het een dagje rustig aan doen en staat de dag vooral in het teken van foto's maken en wat filmen.



zaterdag 11 december 2004

. Het gastenboek is weer online (geplaatst 13u51)
door Kim


De afgelopen weken hebben jullie geen berichtjes kunnen achterlaten in ons gastenboek.
Het gastenboek zat bomvol en is daarom een paar weken off-line geweest.
Maar vanaf nu kunnen jullie weer volop berichtjes schrijven.

Ondertussen is ook de lay-out van onze website een beetje veranderd. Nog niet alle pagina's zijn aangepast, maar dat zal de komende weken zeker nog gebeuren.

Servais is gisteren met de ploeg op trainingskamp naar Italie vertrokken. Als alles goed gaat volgen de eerste foto's snel op de website!



woensdag 1 december 2004

..Het gaat lekker (geplaatst 17u55)
door Servais


Ik ben nu een week of 4 weer aan het trainen en ik moet zeggen het gaat heel lekker. Ik doe 3 keer in de week krachttraining en de andere dagen rijd ik, afhankelijk van het weer, of op de weg, of in het bos. De duur van de trainingen bouw ik langzaamaan op. Op het moment rijd ik een uur of 3 per dag. Ook de dagen dat ik krachttraining doe. Ik rijd dan op de fiets naar het fittnes-centrum en na de krachttraining rijd ik dan nog een stukje door. Volgende week moet ik een test doen, en dan zullen we zien of we een beetje op schema zitten en of er niet teveel wintervet bij is gekomen.....

Verder kan ik nog melden dat ik van 6 t/m 11 januari zal deelnemen aan de zesdaagse van Rotterdam. Ik heb hier echt veel zin in. Als jeugdrenner ging ik geregeld kijken naar deze zesdaagse, dus het lijkt me fantastisch om nu zelf mee te rijden.

Servais


 

Klik hier voor het nieuws van NOVEMBER