klik hier om deze pagina te refrechen!

zaterdag 29 november 2003

. Vernieuwde website on-line!
geplaatst door Kim

De afgelopen weken heb ik heel wat uurtjes achter mijn PC gezeten om de website weer wat op te frissen. Het lijkt misschien alsof er niet zoveel veranderd is, maar toch heb ik er een heleboel werk aan gehad. Naast wat aanpassingen aan de layout heb ik ook achter de schermen nog wat problemen opgelost.
Nieuw op de website zijn de erelijst en de Knaven shop. Ja,ja we hebben een echte shop (hahahah)! Momenteel hebben we in onze shop 3 producten (de polo en 2 posters). Wellicht komen er binnenkort nog nieuwe dingen bij.
Ik hoop dat jullie het allemaal mooi vinden en onze website weer heel vaak gaan bezoeken. Ik heb er weer heel veel zin in!


maandag 24 november 2003

. Programma december
geplaatst door Kim

Het voorlopig programma van Servais voor de maand december is bekend. Servais gaat van 10 tem 15 december met de ploeg op trainingskamp naar Italië. De ploeg zal gedurende 5 dagen verblijven in het Toscaanse Cecina.

Op 27 december wordt er in het Velodrome in Amsterdam de Derny Kerstprijs (geheel in de sfeer van de Zesdaagse) gehouden. Servais zal samen met oa Max van Heeswijk, Erik Dekker en Michael Boogerd aan deze wedstrijd deelnemen.

Misschien dat Servais ook nog een paar dagen op trainingskamp naar Lanzarotte gaat. Maar dat is op dit moment nog niet zeker.

Wat wel zeker is, is dat eind deze week een vernieuwde versie van onze website on-line komt. Het zijn een paar kleine aanpassingen, maar het ziet allemaal weer wat frisser en flitsender uit. Meer hierover tegen het einde van deze week !

 


donderdag 20 november 2003

. Reactie op het stukje van de webmaster
geplaatst door Servais

Voor de eerste keer ben ik het niet volledig eens met de mening van Kim, de webmaster. Ik vind het uiteraard vreemd dat ik niet gevraagd ben om mee te gaan naar Athene om het parcours van De Spelen te verkennen, aangezien ik samen met Michael Boogerd de enige Nederlander ben die genomineerd is voor deze wedstrijd. Ik hoorde al vlak na het WK dat Erik Dekker en Michael Boogerd deze week het parcours zouden gaan verkennen. Ik voelde me echter niet geroepen om te gaan bellen of ik alsjeblieft mee zou kunnen. Bij mij is echter nooit de gedachte opgekomen dat het een Rabo-reisje zou zijn en na het lezen van de mening van Kim, zie ik het nog steeds niet zo. Er zijn natuurlijk altijd mensen die dat wel zo zien.
Wel vind ik het jammer dat ik niet de kans heb gekregen om te gaan kijken. Het is toch fijner om het parcours nu te zien, dan dat je het een paar dagen voor de Spelen voor de eerste keer ziet. Maar ja, het is nu eenmaal niet anders. Volgend jaar gewoon nog een trapje harder fietsen....



woensdag 19 november 2003

. Terug thuis
geplaatst door Servais

We zijn ondertussen al weer een weekje terug van vakantie en bijgekomen van de jet-lag. Het was een hele leuke vankantie, waarin ik weinig heb stilgezeten. Met 2 kinderen ben je de hele dag bezig en als ik dat niet was, stond ik op de surfplank, waren we aan het volleyballen of was ik aan het waterfietsen. Halverwege de vakantie heb ik daar ook nog aan een wedstrijd meegedaan.....
Na thuiskomst ben ik gelijk weer met de training begonnen: elke dag 2 tot 3 uur en 3 keer in de week krachttraining. Het gaat een stuk lekkerder dan voor de vakantie. Ik heb er weer veel zin in!!!

. Servais genomineerd, maar niet mee op verkenning
geplaatst door Kim

Komende zomer worden in Athene de Olympische Spelen georganiseerd. Voor Nederland zijn er vijf Olympische tickets voor de wegwedstrijd te verdelen. Misschien hebben jullie ook wel in de krant gelezen dat Erik Dekker en Michael Boogerd deze week samen met Bondscoach Gerrie Knetemann het parcours in Athene gaan verkennen. Michael heeft helaas op het laatste moment vanwege familie omstandigheden moeten afhaken. En daarom zijn Erik Dekker en Theo Bos (namens de baanselectie) alleen afgereisd naar Athene.
Ondank dat Servais ook al genomineerd is voor de Olympische Spelen, is hij toch niet gevraagd om het parcours mee te gaan verkennen. Ik vind dit allemaal nogal een rare gang van zaken. Het zijn weer de Raborenners die hiervoor de gelegenheid krijgen en dit terwijl Servais en Michael genomineerd zijn. Maar ja, de Rabobank zal het reisje van Kneteman wel gesponsord hebben zeker?

Kim Craeninckx, de webmaster


zaterdag 15 november 2003

. De uitslag van onze prijsvraag
geplaatst door Kim

De afgelopen weken hebben we ontzettend veel reacties gekregen op onze prijsvraag. Bijna 200 inzendingen hebben we ontvangen. Blijkbaar was de prijsvraag toch niet zo eenvoudig. Er zaten slechts 12 juiste inzendingen bij.

Dit zijn de oplossingen op onze prijsvraag:

1. Hoeveel overwinningen boekte Servais afgelopen seizoen? 6
2. Met welk rugnummer reed Servais tijdens de Tour 2003? 115
3. Hoeveel criteriums reed Servais afgelopen jaar? 14
4. Wet welk rugnummer reed Servais in de Ronde van Qatar 2003? 17
5. Eindklassement van Servais in de Tour 2003? 123

Vraag 3 was de blijkbaar de moeilijkste. De meeste deelnemers gaven hier een fout antwoord. De profronde van Made is het eerste criterium van het jaar en wordt in april gehouden en werd dus door vele deelnemers vergeten. Ook de Nacht van 's Gravenzeel werd door sommige als een criterium meegerekend. Maar dit is geen profcriterium. Servais heeft hier samen met Koos Moerenhout een achtervolging gereden.


DE HOOFDPRIJS:

(Quick Step Davitamon trui, het rugnummer van Servais uit de Tour, Davitamon Tour spel, 3 gesigneerde posters)
Manuel Timmermans uit Gorinchem

2 TROOSTPRIJZEN:
(polo shirt www.servaisknaven.nl, Davitamon Tour spel en 3 gesigneerde posters)
Wilco Hendriks uit Steyl en Roxanne Philipsen uit Mol (België)

Alle prijswinnaars GEFELICITEERD !!! En voor de verliezers zijn er volgend jaar weer nieuwe kansen !!!

De prijzen worden zo spoedig mogelijk toegestuurd.

. Amstel Bright Race morgen op SBS6
geplaatst door Kim

Morgenmiddag zendt SBS 6 een verslag uit van de Amstel Bright Race.
Op zaterdag 1 november klonk op het Waaigat het startschot van de tweede Amstel Bright Race Curaçao. Na een spectaculaire Caribische openingsact gingen de profrenners en de top van de Antilliaanse wielersport van start voor de circa 80 kilometer lange wedstrijd.

De uitzending begint morgenmiddag om 14u55 op SBS 6.

. Verkiezing wielrenner van het jaar
geplaatst door Kim

Een paar weken geleden werd bekend gemaakt dat Servais samen met Boogerd en Löwik genomineerd is voor wielrenner van het jaar. Sinds afgelopen donderdag ligt de nieuwe WIELERREVUE in de winkel. Via het stemformulier in de Wielerrevue kan ook jij je stem uitbrengen op Servais. Opgelet er is wel haast bij. De formulieren moeten voor uiterlijk 20 november worden teruggestuurd! Dus allemaal snel naar de krantenwinkel en STEMMEN op SERVAIS !!!

Op maandag 1 december worden de winnaars bekend gemaakt in 's Hertogenbosch.

 


zaterdag 8 november 2003

. 4 foto's vanuit Curaçao
geplaatst door Kim

Vandaag heb ik weer nieuwe 4 foto's toegevoegd aan het fotoalbum van de Amstel Bright Race. Deze foto's zijn gemaakt door Cor Vos. Klik hier om het album te openen.

 


maandag 3 november 2003

. Krantenknipsel: Amstel Bright Race
geplaatst door Kim

Klik hier voor het artikel "Lekker heet. Lekker zweten" uit BN De Stem

. Foto's : huldiging renners op Mambo Beach
geplaatst door Kim

Afgelopen zaterdagavond werd er na de Amstel Bright Race een groot feest georganiseerd op Mambo Beach. De renners werden er gehuldigd door Eddy Merckx. Cor Vos maakte hiervan een aantal foto''s. Klik hier om het album te openen.

 

zondag 2 november 2003

. Foto's Amstel Bright Race Curaçao
geplaatst door Kim


Cor Vos heeft de afgelopen dagen op Curaçao een aantal foto's gemaakt van het wielergezelschap. Een kleine selectie foto's hebben we reeds van Cor gekregen. Klik hier om het album te openen.

Uitslag Amstel Bright Race Curaçao
1 Van Petegem Peter
2 Valverde Alejandro
3 Boogerd Michael
4 Abraham Emil
5 Den Bakker Maarten
6 Knaven Servais
7 Reinering Rik
8 Peña Victor Hugo
9 Kashechin Andrey
10 Nardello Daniele
 

zaterdag 1 november 2003

. Amstel Bright Race Curaçao (geplaatst 23.10 uur)
geplaatst door Kim

Peter van Petegem heeft de 2e editie van de Amstel Bright Race in Curaçao gewonnen. In de finale ontsnapten van Petegem, Valverde en Boogerd uit een kopgroep waarin ook Servais mee was. Peter van Petegem won de sprint voor Valverde en Boogerd. Servais finishte in het achtervolgende groepje.

De Amstel Bright Race werd vanavond rechtstreeks door TROS paradise uitgezonden via het internet. Jammer dat ik de info te laat heb ontvangen, anders hadden jullie ook kunnen meegenieten van de stem van Cees Maas die rechtstreeks commentaar gaf bij de wedstrijd. Cees Maas kennen we uiteraard als één van de vaste speakers bij de criteriums.

Vanavond was er op SBS 6 een kort verslagje te zien vanaf Curaçao. Met oa een interview met Servais en beelden van Servais en Senne in het zwembad.
SBS 6 zal op zondag 16 november een uitgebreidt verslag van de Amstel Bright Race uitzenden.

Er volgen binnenkort ook nog een aantal foto's vanuit Curaçao die gemaakt werden door onze goede vriend Cor Vos.