klik hier om deze pagina te vernieuwen!

zondag 31 oktober 2004


..Amstel Curaçao Race (geplaatst 19u40)


Oscar Freire heeft gisteren de Amstel Curaçao Race gewonnen.

Klik HIER voor de eerste foto's uit Curaçao !!

Meer nieuws en info over deze wedstrijd kan je HIER bekijken!



 


zondag 24 oktober 2004


..Amstel Curaçao Race (geplaatst 10u30)
door Kim


Servais vertrekt morgen met Max van Heeswijk naar Curaçao voor de Amstel Curaçao Race die as zaterdag 30 oktober zal worden gereden. Net als vorig jaar heeft Leo van Vliet weer een mooi deelnemersveld aan de start staan. Naast Servais zullen oa Davide Rebellin, Oscar Freiere, Leontien Zijlaard-Van Moorsel, Erik Dekker, Bas Gilling, Thomas Dekker en Max van Heeswijk aanwezig zijn. Tom Boonen heeft helaas verstek moeten laten gaan. Tom is afgelopen vrijdag met hevige maag- en darmklachten opgenomen in het ziekenhuis.

Meer nieuws en info over deze wedstrijd kan je HIER bekijken!

 

..Aan de kant (geplaatst 02u55)
door Kim


Klik HIER
voor de column 'Aan de kant' door Evert

 


zaterdag 9 oktober 2004


..Krantenknipsel uit de Gelderlander (geplaatst 18u45)
door Kim


Klik hier voor het krantenknipsel "Knaven heeft wél wat in Doetinchem te zoeken" uit de GELDERLANDER van 5 oktober 2004







zaterdag 2 oktober 2004


..De uitslag van het grotcriterium in Valkenburg (geplaatst 13u55)
door Kim


Servais reed gisteravond in Valkenburg het Holland Casino grotcriterium. Ondanks dat veel renners in Italie waren voor het WK, stond er in Valkenburg toch een mooi deelnemersveld aan de start. Van de 49 gecontractreerde profs toonde Max van Heeswijk zich de behendigste in het Valkenburgse grottenstelsel. Max versloeg in de sprint zijn medevluchter Frank Vandenbroucke.
Servais finishte 4e.

De organisatie (Stichting Evenementen Valkenburg aan de Geul Promotion) van het Grotcriterium wil in de toekomst het Nederlands wielerseizoen af sluiten in Valkenburg. Gisteravond gebeurde dat voor de eerste keer en het is de bedoeling dat dit structureel gaat gebeuren. De organisatie is hierover met Gerrie van Gerwen in gesprek.


De opbrengst van dit criterium is bestemd voor het kinderkankerfonds.

De uitslag:

1. Max van Heeswijk
2. Frank Vandenbroucke
3. Rudy Kemna
4. Servais Knaven
5. Rik Reinerink.


Foto: Jos Vaessens

vrijdag 1 oktober 2004


..Vanavond het grotcriterium in Valkenburg (geplaatst 06u30)
door Kim


Zoals je gisteren al op de website kon lezen zal Servais vanavond in Valkenburg een criterium rijden voor het goede doel. Voor het 2e opeenvolgende jaar organiseert de Stichting Evenementen Valkenburg een profcriterium in en rond de grotten van Valkenburg. Ten opzichte van vorig jaar is de Cauberg nu wel in het parcours opgenomen. In totaal is de omloop twee kilometer lang. Ongeveer 700 meter, voert de renners door het gangenstelsel van de gemeentegrot.
De start en finish liggen aan de Plenkerstraat. Tot de deelnemers behoren oa Frank Vandenbroucke, Rik Reinerink, Mario Aerts, Jo Planckaert, Erwin Thijs, Bart Voskamp, Ralf Grabs, Rudy Kemna, Aart Vierhouten, Bram de Groot en Bram Schmitz.

Het criterium gaat vanavond van start om 19u00
Klik HIER voor meer info


donderdag 30 september 2004


..Morgen aan de start in Valkenburg (geplaatst 20u04)
door Servais


Vandaag werd ik benaderd door de organisatie van een criterium in Valkenburg, of ik daar morgen wilde rijden. De opbrengsten van deze wedstrijd zijn voor het Kinderkankerfonds. Ik heb hier direct ja op gezegd. De wedstrijd begint om 19 uur en als ik het goed heb begrepen loopt een deel van het parcours door de grotten. Lijkt me een leuke ervaring. Zaterdag ga ik 's ochtends een stuk fietsen met de jeugd van Wielervereniging De Zwaluwen uit Doetinchem. Voor dit soort dingen heb ik nu de tijd, en dat vind ik wel leuk ook.


 

Klik hier voor het nieuws van SEPTEMBER