klik hier om deze pagina te vernieuwen!


Wij wensen iedereen een prettig eindejaar
en goed, gezond 2006 !



. dinsdag 20 december 2005



door Servais
Trainingskamp deel 2 (geplaatst om 20u50)


Inmiddels ben ik weer terug van het eerste trainingskamp. De laatste 4 dagen hadden we lekker weer en hebben we flink getraind. We hebben 2 keer 4,5 uur en 1 keer 5 uur getraind over een golvend parcours. Het weer was goed, alleen van zaterdag op zondag heeft het flink geregend, maar ja toen lagen we toch in bed. Toen we gisteren de heuvels ingingen lag er vanaf 400 meter
hoogte een flink pak sneeuw. Toen we op ongeveer 600 meter hoogte kwamen moesten we omdraaien, omdat de weg vol sneeuw lag. Heel vreemd, want het was fantastisch weer en helemaal niet koud. Toch wel een beetje vreemd.

Er gebeurden wel meer vreemde dingen daar in de buurt van Bari. Toen we zondag vertrokken om te gaan trainen, stopte kwam er een man met de auto langsgereden en hij ging spontaan voor ons rijden. Als de stoplichten op rood stonden, ging hij midden op de kruising staan om het verkeer tegen te houden, zodat wij door konden rijden. Hij leidde ons over een stuk snelweg en toen wij daar reden, werden wij ingehaald door een politie auto. Deze reed echter gewoon door, zonder iets tegen ons te zeggen. Moet je hier eens proberen. Toen we weer terug waren in het hotel bedankten wij deze man vriendelijk en weg was ie weer. Nog nooit zoiets meegemaakt.

Ik heb ook nog iets nieuws te melden. Net als afgelopen jaar, rijd ik van 5 t/m 10 januari de zesdaagse van Rotterdam. Ik zal dan samen rijden met Marco Villa. Een goede maat denk ik.

Ik zou dus zeggen, komt allen kijken!!!

Bij deze wil ik iedereen alvast prettige kerstdagen wensen en alle goeds voor 2006!!!

Servais


. maandag 19 december 2005



door Kim
Servais vandaag weer naar huis (geplaatst om 17u00)


Het eerste trainingskamp van de Quick Step Ennergetic ploeg zit er alweer op. Servais vliegt vanavond om 19u10 vanuit Bari naar Rome. Na een korte tussenstop vliegen de jongens vanuit Rome verder naar Brussel waar ze rond 23u30 zullen landen.

De eerste foto's volgen begin januari op de site.



. donderdag 15 december 2005



door Servais
Trainingskamp (geplaatst om 18u55)


We zijn inmiddels al een dag of 3 in het zuiden van Italië. De dagen staan vooral in het teken van foto's maken, nog wat kleding passen en wat bijpraten. Daarnaast trainen we een uurtje of 3 per dag.
Voordat ik vertrok, heb ik maar weer de haren van mijn benen gehaald: 1 uur bezig geweest, met als gevolg een verstopt bad. Maar ja, in een uur tijd voel je je wel ineens weer coureur.

Het weer is hier niet super, een graad of 10 en een stevige wind, maar voor de komende dagen geven ze beter weer. Dat komt goed uit want morgen moeten we nog wat foto's maken en daarna kunnen we dan nog een dag of 3 goed trainen. Ik heb geen foto's gemaakt, aangezien ons in gevraagd om geen foto's op de websites te plaatsen van de nieuwe kleding. Het shirt is namelijk nogal verandert en op de ploegenvoorstelling wordt het onthult.

Dat wordt dus nog effe wachten.

Verder heb ik weinig te melden, alleen dat alles lekker gaat en dat de conditie goed is voor de tijd van het jaar.

Tot de volgende keer
Servais


. dinsdag 13 december 2005



door Kim
Aan de kant (geplaatst om 19u52)


Deze maand een speciale editie van 'Aan de kant' met Evert. Vlak voor de start van het nieuwe wielerseizoen had Evert een goed gesprek met verzorger Dirk Nachtergaele.

Klik hier voor 'Aan de kant' nummer 27 (december 2005)

 


. zaterdag 10 december 2005



door Kim
Servais maandag op trainingskamp (geplaatst om 14u44)


Maandagmiddag om 12 uur vliegt Servais met de ploeg vanuit Brussel richting Malpensa, Milaan. Van daaruit vliegen ze verder naar Bari waar ze rond een uur of half 5 zullen landen.

De jongens van Quick Step Innergetic trainen de komende week in het Zuiden van Italië waar het weer vast een stuk beter is dan bij ons.
Verder zullen in Bari de nieuwe publiciteitsfoto's gemaakt worden en ook de programma's voor het nieuwe wielerseizoen worden daar besproken.

klik voor een groter formaat !
 

 


. donderdag 1 december 2005



door Servais
Daar zijn we weer ! (geplaatst om 07u00)

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn op dit moment al weer in volle gang. Niet alleen voor mij, maar zoals je ziet, is ook Kim al weer flink bezig geweest. Dit is in mijn ogen een goed voorteken..

Nu ik de laatste tijd veel thuis ben, zijn er veel mensen die mij vragen wat ik zoal doe deze periode. De meesten denken dat het voor ons vakantie is en dat we de fiets niet aanraken. Maar ik kan jullie zeggen dat dat zeker niet het geval is. Wij zijn eind oktober een week op vakantie geweest naar Turkije. Voor de vakantie ben ik altijd een uur of 2 per dagen blijven fietsen en direct na de vakantie heb ik de draad weer opgepakt. Ik ben weer begonnen met krachttraining en ik rijd, afhankelijk van het weer, een keer of 3 op de crossfiets. Gemiddeld heb ik 1 dag in de week een rustdag. Dit is geen vaste dag in de week, maar ik kijk dan meestal naar de weersvoorspellingen. Op het moment zit ik meestal rond de 3 uur per dag op de fiets en langzaamaan bouw ik dit uit naar een kleine 5 uur tegen eind december. Van 12 tot en met 19 december gaan we met de ploeg op trainingskamp naar Italie, waar ook de ploegenfoto's gemaakt zullen worden. Zaak is dus dat ik tegen die tijd een redelijk niveau heb, zodat ik daar goed kan volgen. De reden dat ik eigenlijk weinig rust heb genomen na het seizoen is dat ik ook een jaartje ouder word en het gevolg is dat je toch net wat meer training nodig hebt om in vorm te komen. En het is een feit dat als de vorm niet zover terugzakt, je minder energie nodig hebt om een goed niveau te halen. Vandaar. En voor de moraal is het ook wel goed, als je tijdens de training niet de slechtste bent. En moraal is een niet te onderschatten factor.

Ik hoop dat jullie net zo tevreden zijn over de vernieuwde site als dat ik dat ben en dat jullie weer geregeld terugkomen.

Servais



Klik hier voor het nieuws van oktober